Hornbæk Golfklub dk

bøtterupvej 2 c 3100 hornbæk denmark

Hornbæk Golfklub

- Published on this site: 23-05-2020 11:49:00

Share on twitter
keywords:
#blog
#travel
#hornbækGolfklub
#golfZealand
#golfDenmark
#golfEurope
#henningRolfJensen
#kongeGolf

Hornbæk Golfklub

Vores herreklub har i år valgt at afvikle vores interne turnering i Danmark pga. covid-19 og det skulle vise sig at være en god idé! På nettet fandt vi Hornbæk Golfklub, som har en god opdateret hjemmeside med en masse brugbar information. Blandt andet har de flyovers på alle 18 huller, online booking, lokalregler, scorekort og meget mere :) På hjemmesiden fandt vi også Hotel Bretagne, som vi valgte som overnatning mellem vores første og anden match.

Hotel Bretagne, klassisk badehotel med en fremragende udsigt ud over Hornbæk sø. Indretning med det velkendte tapet i stribet lyse farver, som taget ud af tv serien “Badehotellet fra TV2. Personalet og den gode betjening på stedet er med til at fremme stemningen og efter 18 huller på golfbanen er det en perfekt kombination til at lade batterierne op. Vi gik en aftentur ned til Hornbæk Strand, hvor der er masser af liv og glade dage! Sluttede af i loungen på hotellet ved pejsen med en kold fadbamse. - klik forbi hotellets hjemmeside

Golfbanerne er godt booket p.t. på grund covid-19, så vi ankom i god tid til Hornbæk Golfklub. Her blev vi modtaget af en venlig og imødekommende mand i proshoppen. Han gav os et par baneguider og hjalp os med at få printet scorekort. Til gengæld fik vi købt lidt bolde og handsker. Proshoppen er drevet af Dorthe og Magnus Landström, deres hjemmeside - klik her

Hornbæk Golfklubs hyggelige omgivelser var straks med til at sætte en god stemning for vores herreklub. Putting green placeret lige ved klubhuset og driving rangen i forlængelse her af. Allerede på driving rangen fik vi hilst på vores flinke golfvært, som senere også var så venlig at besøge os 2 gange ude på banen og sørge for at vi hverken manglede mad eller drikke :) God service!

Allerede på nogle af de første huller bliver vi mødt af det rige dyreliv tæt omkring banen. På hul 3 kom vi faktisk i tvivl om vi var velkommen til at gå videre ned mod hul 4, da vi blev mødt af en mindre hær af gæs. 

Banen er særdeles velholdt, udfordrende og tegnet med en god variation i gennem træer og bakker. Flere gange blev vi nødt til at stoppe op og nyde den flotte natur.

Quick facts

Architect: Henning Rolf-Jensen
Address:  Bøtterupvej 2 C, 3100 Hornbæk, Danmark

Facilities

 ✓ 18 holes course
 ✓ Intermediate course

 ✓ Driving area
 ✓ Putting green
 ✓ Chipping area
 ✓ Buggy rental
 ✓ Trolley rental

 ✓ Proshop
 ✓ Café / restaurant / bar
 ✓ Locker rooms
 ✓ Shower facilities

The numbers

Tees

Par Meters Rating Slope
61 72 6082 133 72,6
55 72 5539 126 69,7
51 72 5116 121 67,6
45 72 4473 113 64,2

Pros [+]

- Variation
- Dyreliv
- Skøn natur
- Imødekommende personale
- Restaurant/Café og prohop med god betjening og personale der tager sig tid
- Halvvejs-hus efter 9. hul
- Næsten vand i spil på samtlige huller

Conclusion

En perle i nordsjælland som ABSOLUT er et (eller flere) besøg værd :)

The photo tour

Hul 8

Det 2. sværeste par 4 hul. Flot skåret fairway med sø i venstre side inden du rammer green. Fairway hælder lidt mod venstre. 

8. hul på Hornbæk Golfklub (361 meter par 4, hcp index 3)

Hul 12 - Favorit hul

Udsigt til flaget fra teestedet med ca. 518 meter ind kan hullet virke enormt skræmmende, men vi fik hjælp af vores flinke golfvært, som stod klar efter vores 2. slag med et par kolde øller. Hans råd og vejledning fik guidet os ind over åen som deler fairway og green fra hinanden.

12. hul på Hornbæk Golfklub (518 meter par 5, hcp index 4)

Hul 14

Fra en bakketop har du udsigten ned mod pinden på dette par 3 hul, som er omringet af høje træer. Flot udsigt :)

14. hul på Hornbæk Golfklub (146 meter par 3, hcp index 14)

Vi møder dyrelivet igen omkring hul 15 og 16 :)

15. hul på Hornbæk Golfklub (379 meter par 4, hcp index 6)

Hul 17 - Signatur hullet

111 meter ind. Lille green, men med mulighed for at give den lidt ekstra for at ramme ind i skråningen bag greenen. Hvis du har planer om at lave en hole-in-one på dagen, så er det her muligheden er ;)

 

17. hul på Hornbæk Golfklub (111 meter par 3, hcp index 18)

Hul 18

På vej mod klubhuset og sidste flag bliver vi mødt af det velkendte springvand og en flot velplejet green, som er hævet en smule...

18. hul på Hornbæk Golfklub (438 meter par 5, hcp index 2)

About the author...


Golfcourse-review.com

Author: @golfcourse-review.com

Blog: https://www.golfcourse-review.com/

// click icons to visit authors social media accounts...

Accommodation

Hotel Bretagne

Seaside hotel in Hornbæk - Since 1939

We have done our best to restore Hotel Bretagne as it would have been in the heyday of the seaside hotel, when well-off citizens flocked to Hornbæk, a jewel on the North Sealand Riviera – also known as the city of light.

We have reduced the number of rooms slightly, in order to make all bedrooms en suite and make room for some beautiful, spacious deluxe rooms and suites. So today we have 23 beautiful rooms decorated in the best Gustavian style, most offering views of Lake Hornbæk and the sea. We are delighted to welcome you to Hornbæk and our beautiful seaside hotel in North Sealand.

- Sauntevej 18, 3100 Hornbæk, Denmark

Request advertisement - List your property!

Partner Ads


advertisement
advertisement
Request advertisement - Click here!