Dragør Golfklub dk

kalvebodvej 100 2791 dragør denmark

Hovedstadsområdet fik i 1991 sin fjerde golfbane med en afstand til Rådhuspladsen i København på ca. 10-12 km. Dermed blev Dragør Golfbane på dette tidspunkt den bane, der lå tættest på Københavns centrum.
Banen er placeret på 52 hektar Amagerkansk muld rundt om Kongelundens sydøstlige hjørne.

Banens arkitekt, Rolf Henning Jensen, har dertil føjet, ikke blot nogle små kunstige bakkelignende kupler langs nogle af banens fairways, men en diagonalt liggende ''oplevelseslinie'', som deler banen i to halvdele.
Oppe på denne cirka halvanden meter høje vold kan naturelskere krydse banen på vej til eller fra Amagers eneste skov, Kongelunden, uden at komme i karambolage med golferne.

Det er i det hele taget lykkedes at bringe afveksling ind på de flade jorder, og helhedsindtrykket af banen er helt afgjort, at den er tilpas varieret, tilpas overkommelig at spille og tilpas utraditionel til, at man får lyst til at komme igen. Mange greenfeespillere kommer med den formodning, at nu skal de have en let runde, men man skal ikke lade sig snyde af det flade look. Visse passager ad fairways gennem nogle af de høje, levende hegn er tilstrækkelig smalle til, at banen er udfordrende for selv de meget gode spillere.

Rolf Henning Jensen har på en idyllisk måde inddraget en lille sø i 4. hul, idet teestedet er bygget ude i søen, hvorfra man driver mod en green ved en anden sø, der tager sig kærligt af bolde til venstre for og bagved greenen. Et ret interessant par 3 hul.

Dragør Golfklubs bane er en smuk 18-hullers bane, som desuden har en 6-hullers par 3 bane, puttinggreen og drivingrange samt et stort velindrettet klubhus med restaurant, bar, gode omklædningsfaciliteter og proshop med udlejning af golfkøller
 

Source: http://www.dragor-golf.dk/

topphoto

Address

Dragør Golfklub
Kalvebodvej 100
2791 Dragør
Denmark

Phone

+45 32 53 89 75

Email

post@dragor-golf.dk

Web

http://www.dragor-golf.dk/

Info

Architect: Rolf Henning Jensen
Founded: 1991

Public: Yes

 

Holes: 18
Request advertisement - List your property!

Reviews of this course...

Accommodation

Dragør Hotel & Ferieudlejning

Dragør Hotel & Ferieudlejning is located in the middle of Dragør old town, just 100m from the old port, restaurants, shops and shopping. All our apartments are bright, spacious and with their own kitchen. separate bedroom and with the possibility of an extra bed so that they can be booked as 2 + 1 or 4 + 1.

- Strandlinien 9, 2791 Dragør, Denmark

Book a place to stay

Booking.com

Advertisement

advertisement
advertisement
Request advertisement - Click here!