Frösåker Golf Club se

frösåker 9, 725 97 västerås sweden

Share on twitter

Den startar med skogs- och parkshål där underfundiga, taktiska utmaningar står i fokus. På andra nio vrids volymen upp en aning när vi rör oss i Mälarens skimrande närhet, och avslutar med ett antal dramatiskt kryddade sjöhål.

”Golfbanor är konstverk i naturen som kräver ständig utveckling,” – Ett uttryck som passar väl in på Frösåkers stora bana. För är det något som kännetecknar Frösåker G&CC så är det just förmågan att alltid vara på väg. På väg mot något bättre, på väg mot något nytt.

Med golfen som solklart huvudnummer erbjuder man 18 hål som håller för tävlingar av högsta klass men där det ändå är lätt för alla att känna sig ganska bra på spelet.

Det har pågått en renovering av banan som letts av Pierre Fulke Design sedan 2015 där nu alla bunkrar byggts om och flyttats för att bättre passa den moderna golfen. Att få greener och dess kringområden att smälta in landskapen har hela tiden varit målsättningen i projektet.

På Frösåker tycker vi golfutveckling och upplevelse är viktigt. Vi har därför skapat en perfekt miljö för träning.

Vi har 3st stora övningsgreener för egna bollar, varav en inspelsgreen för inspel upp till 145 meter. Inte minst kan du använda hela linksbanan för träning med oändliga varianter av slag och utmaningar.
 

Source: https://fgcc.se/

topphoto

Address

Frösåker Golf Club
Frösåker 9, 725 97 Västerås
Sweden

Phone

+46 21 30 96 00

Email

bokning@fgcc.se

Web

https://fgcc.se/

Info

Architect: Pierre Fulke

Public: Yes

 

review_imagereview_imagereview_image

Holes: 18
Request advertisement - List your property!

Reviews of this course...

Book a place to stay

Booking.com

Advertisement

advertisement
advertisement
Request advertisement - Click here!