Golf Club Harekær dk

harekærvej 6b, 4600 køge denmark

Share on twitter

Golf Club Harekær er “En Lille Sjællandsk Perle” beliggende i dejlige omgivelser lige vest for Køge. Klubben blev stiftet den 25. februar 2000 og rådede i starten kun over 9 huller. Den 11. maj 2001 blev de sidste ni huller på Harekær Syd indviet, så banen i dag består af 18 afvekslende huller.

De første ni huller har karakter af en parkbane og udfordrer med et kuperet terræn, hvor coursemanagement virkelig er noget som skal overvejes. De sidste ni huller er mere åbne, men næsten lige så udfordrende i kraft af længde og svære indspil. I takt med at beplatningen vokser vil sværhedsgraden også stige, og der vil blive stillet store krav om lange lige golfslag for ikke at komme i vanskeligheder. På banen er der mange huller med vand i spil og en del huller har også out-of-bounce som en væsentlig faktor i spillet.

Banens signaturhul, 18. hul, slutter en dejlig golfrunde af med en udfordring udover det sædvanlige; et indspil til en green beskyttet af flere træer, henover en 80 meter lang sø – og så lige neden for restaurantens dejlige terrasse, hvor der ofte vil være tilskuere til dine afsluttende slag.
 

Source: https://www.harekaer.dk/

topphoto

Address

Golf Club Harekær
Harekærvej 6B, 4600 Køge
Denmark

Phone

56 82 00 34

Email

info@harekaer-golf.dk

Web

https://www.harekaer.dk/

Info

Founded: 2000

Public: Yes

 

review_imagereview_imagereview_imagereview_imagereview_imagereview_image

Holes: 18
Request advertisement - List your property!

Players review of this course...

> played Saturday, September 14, 2019 // written Saturday, September 14, 2019 14:20 anonymous

Reviews of this course...

Book a place to stay

Booking.com

Advertisement

advertisement
advertisement
Request advertisement - Click here!